Nasjonal kampanjedag onsdag 10. april

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Det arrangeres nasjonal kampanjedag for alle bondelagene. I Rogaland møter vi opp på torget fra kl. 12.00-13.00 onsdag 10.april. Det vil her være utdeling av ferske rundstykker, informasjonshefter om norsk landbruk og underholdning fra Ryfylke Livsgnist. Videre vil det være utdeling av Bondevenn- T- skjorter til noen personer som vi mener har gjort en spesielt god jobb i å snakke opp norsk landbruk. Vel møtt!

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere