Måltidets Hus Bondevenn

Av Are Hauge Braaten,
  • Tips en venn om denne siden

Stavanger Bondelag har utnevnt Måltidets Hus til Bondevenn.

Stavanger Bondelag har utnevnt Måltidets Hus til Bondevenn. 

Måltidets hus er med sine 17 ulike aktører Norges viktigste fagmiljø innen matnæringen.  De hjelper til med å utvikle råvarer til kvalitetsprodukter, tilgjengelige for folk flest.  Enten det gjelder for store matkonsern eller småskalaprodusenter.

Måltidets Hus bondevenn

På bildet ser vi Kari Birgitte Melvær Wiig, Marta Torkildsen, Kristin Hetland og Arna Smistad fra Måltidets Hus. Helge Bergslien var ikke til stede, men ble likevel utnevnt til Bondevenn.  Fra Stavanger Bondelag: Torgeir Kinn, Enok Aleksander Kvam og Torger Torgersen.

 

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere