Ledermøte 8.- 10. november

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

På årets ledermøte møtte om lag 50 lokallagsledere og ledere fra andre organisasjoner i landbruket. Fra programmet kan en blandt annet nevne omvisning på stortinget v/Magnhild Meltveit Kleppa og omvisning i den nye mathallen i det gamle bruverkstedet Vulkan i Oslo.

Videre ble det gitt en omvisning bygget og de ulike avdelingene i Norges Bondelag og en orientering om viktige saker i Norges Bondelag. Landbrukspolitikk var sentralt på programmet og det ble gitt et minikurs i politisk påvirkning v/Nils T. Bjørke. Det ble også gitt en innføring i kommunikasjon og mediehåndtering v/ kommunikasjonssjef ved Norges Bondelag Ragna Kronstad. Olav Sande ved Rogaland Bondelag gav avslutningsvis en gjennomgang av Verdiskapningsrapporten for primærnæringa i Rogaland.

 

 

Omvisning hos Norges Bondelag

 

 

 

Omvisning på stortinget v Magnhild Maltveit Kleppa

 

 

 

 

 

 

 

 

Geir Pollestad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mathallen

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere