Fotokonkurransen 2015

Av Are Hauge Braaten,
  • Tips en venn om denne siden

Bli med på fotokonkurranse og vinn 5000 kr til ditt lokallag! Tema: Vi lager maten din

 

Bildet ha høy oppløsning.  Du må ha tatt bilde selv, eller ha rettighet til å bruke bildet. Bondelaget og Bondevennen står fritt til å disponere bildene som blir innsendt. Bildene vil bli vist fortløpende på Rogaland Bondelag sin hjemmeside og facebookside.

Frist for innsending er 1. september.Alle bilder sendes som vedlegg til:

rogaland@bondelag.no

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Usemje om ny gjødselvareforskrift

Landbruksdirektoratet la i sist veke ut forslag på ny forskrift om lagring og bruk av husdyrgjødsel. På viktige punkt for vårt fylke er det usemje mellom Landbruksdirektoratet og Miljødirektoratet.

Våre samarbeidspartnere