Felles styremøte med Vest- agder og Rogaland Bondelag på Tonstadli

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Det ble arrangert et felles møte med Vest- agder bondelag på Tonstad for å utveksle erfaringer blandt annet for politisk arbeid, arbeid opp mot lokallagene og i forhold til jordvern og rovdyr. Det ble også gitt et minikurs i korn/kraftfôrpolitikk v/ Ole Nikolai Skulberg, fagsjef næringspolitikk i Norske Felleskjøp

Ole Nikolai Skulberg v/Norske Felleskjøp

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere