Bondevenner i Randaberg

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Fra venstre er Torgeir Harestad som er politiker for Venstre. Neste er varaordfører Jarle Bø fra Senterpartiet, tredjemann er Asta Todnem som er/har vert leder av bondekvinnelaget (skal legges ned i år), Håkon Magne Bø som er inseminør og Tore Sande som er pensjonist og tidlegere bonde. Det samme er neste mann Gabriel Nilsen og sistemann er mangeårig redaktør av Bondvennen Dag Raustein.

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere