Åpen Gård på Randaberg og Sokndal

Av Are Hauge Braaten,
  • Tips en venn om denne siden

Bondelaga i Randaberg og Sokndal inviterer til Åpen Gård på søndag! Det blir varierte aktiviteter som hopp i høyet, visning av dyr, natursti og lignende. Salg av is og grillmat. Arrangementet er som alltid gratis.

Adresse:
I Randaberg arrangeres det hos Ommund og Wenche S. Todnem, i Todnemveien 29, kl. 12-15.

I Sokndal arrangeres det hos Oskar Sverre Løtoft, i Åna-Sira veien 10, Hauge i Dalane. Kl. 13

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere