Åpen gård

Av Marianne Osmundsen,
  • Tips en venn om denne siden

Det var mye folk på Åpen gård i helga til tross for dårlig vær. Svein Martin Haaland hadde åpen gård på Haaland, Figgjo hvor også Lodve Haaland hadde omvisning på pelsdyrfarm. Videre var det åpen gård hos Stein Ove og Magny Byberg i Hommersåkveien på Sandnes og Kurt Hobberstad på Varhaug.

En liten takk fra kontoret til Svein Martin Haaland

4H hadde også opplegg for de besøkende på Håland, Figgjo

F.v Bertram Trane Skadsem og Lodve Haaland på pelsdyrfarmen på Håland, Figgjo

Hos Stein Ove og Magny Byberg. Til venstre: Marianne Osmundsen Bø fra kontoret i Rogaland Bondelag

Traktorkjøring

Ponnyriding

Sonja Herikstad Skårland fra styret i Rogaland Bondelag overrekker en takk til Kurt Hobberstad

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere