Ny Bonde - kurs

  • Tips en venn om denne siden

Unge bønder trimmer med Hilde Kyllo på Ny Bonde-kurs 2016

Ny Bonde-kurs tilbys nye bønder som har tatt over gård siste 2-3 år eller nært forestående gårdsoverdragelse. Opplegget er et samarbeid mellom Bondelaget og Landbrukssamvirke

Ny Bonde-kurs arrangeres annethvert år, og ble sist arrangert i november 2016. Opplegget inneholder landbrukspolitikk, bondelaget og jordbruksforhandlingene, kort info om velferdsordningene i landbruket, finansieringsmuligheter i landbruket, hva er samvirke, hva er TINE, Nortura og Felleskjøpet for deg som ny bonde. Gårdsbesøk og middag med sosialt samvær hører også til. Unge Bønder-kurs er det samme som Ny Bonde-kurs her i Sør-Trøndelag:-)

Det jobbes med nytt Ny-Bonde-kurs i 2018.

Er det eierskiftekurs i landbruket du er på jakt etter, så ta gjerne kontakt med Studieforbundet Næring og Samfunn Nordenfjeldske.

I artikkelen under om "Ny bonde eller skogbruker? Forvirra?" finner du en brosjyre med oversikt over landbruket, organisasjoner og støtteordninger.

Busslast med nye og unge bønder i 2014

Ny Bonde - kurset for framtidens bønder

Er du nylig blitt bonde eller er i ferd med å bli bonde? Da har du mulighet til å delta på Ny Bonde der landbrukssamvirke og bondelaget samarbeider om kurs for nye og unge bønder. Kurset i Nord-Trøndelag er dessverre avlyst, men kurset 4.-5. november på Quality Panorama Hotell i Trondheim går som planlagt og her er det plass til flere.

Dette skjer i Sør-Trøndelag Bondelag

Torsdag
02
August

Styredag for fylkesstyret i Sør-Trøndelag Bondelag 02.08.2018

Trondheim i forbindelse med Matfestivalen
Søndag
26
August

Åpen Gård i Rissa

Reins Kloster, Hans Henrik Hornemann
Tirsdag
28
August

Styremøte i Sør-Trøndelag Bondelag 28.08.2018

Bondelagets Servicekontor, Trondheim

Våre samarbeidspartnere