Kontorene til Nordland Bondelag er stengt for besøkende

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Fra og med tirsdag 17. mars er alle ansatte pålagt å jobbe fra hjemmekontor. Videre innebærer dette at både hovedkontoret i Oslo og fylkeskontorene er fysisk stengt for besøkende.

Men ingen grunn til bekymring av den grunn, alle vi på kontorene i Nordland Bondelag er så langt friske og raske, og vi opprettholder de samme funksjonene som før. Vi sitter bare litt lengre fra hverandre.
Sentralbordene både sentralt og på fylkene er fullt operative, vi svarer på telefon og e-post som vanlig. Det eneste er at vi ikke kan ha, er fysiske møter. 

I denne situasjonen er det også viktig at vi tar vare på hverandre og at vi opprettholder driften av Bondelaget så godt det lar seg gjøre.

Vi regner med at også dere som matprodusenter tar forholdsregler i landbruket og gjør det dere kan for å unngå smittespredning. Det er viktig at bøndene holder seg friske slik at vi i størst mulig grad kan holde hjulene i gang, stelle dyra og produsere mat til befolkningen. 

Og det aller viktigste nå er at vi alle deltar i den nasjonale dugnaden, og at vi tar vare på hverandre ved å holde avstand til hverandre! 
Ha en fin dag

Dersom du ønsker kontakt;
Nordland Bondelag, tlf: 75 50 60 60
E-post: nordland@bondelaget.no
Geir Jostein Sandmo, mob: 95 77 20 32
E-post: geir.jostein.sandmo@bondelaget.no
Tove Mosti Berg, mob: 96 23 30 31
E-post: tove.mosti.berg@bondelaget.no
Linda Nordlie, mob: 99 70 86 32
E-post: linda.nordlie@bondelaget.no
Prosjekt Utmark Geir Johnny Monsen, mob:92 48 57 41
E-post: geir-johny.monsen@bondelaget.no
Prosjekt Nordland Grønne hjerte Tove Berre, mob: 90 77 29 12
E-post: tove.berre@bondelaget.no

Mvh. Alle oss i administrasjonen i Nordland Bondelag

God påske

Nordland Bondelag ønsker alle medlemmer, tillitsvalgte, samarbeidspartnere og bondevenner en riktig God påske.

UTDANNING I MEDVIND

Andelen søkere på naturbruksutdanningen øker i Nordland! Gledelig sier leder i Nordland Bondelag, Ståle Nordmo og styreleder i rekrutteringsprosjektet «Landbruket - Nordlands grønne hjerte» Robin Sjøgård. Dette på tross av at årskullene og søkertallet til videregåendeopplæring går ned både i Nordland og i landet forøvrig.

Det er mange utenlandske arbeidstakere i grøntproduksjonen.

Utenlandske arbeidstakere og koronaviruset

For å bremse spredningen av koronaviruset, innfører flere land nå restriksjoner på reiser. Dette kan ha stor innvirkning på produksjonen i landbruket, som har mange utenlandske arbeidere.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Her har vi samlet relevant informasjon om landbruket og koronaviruset på ett sted så det skal bli lettere for deg å finne fram. Siden oppdateres fortløpende.

traktor

HMS i landbruket

UiT tilbyr videreutdanning med praktisk tilnærming til sikkerhetsarbeid i landbruket. Samtidig gir kurset generell innføring i fagfeltet.

Våre samarbeidspartnere