Nyheter

- Et angrep på mangfoldet i norsk landbruk

Regjeringens forslag til jordbruksmelding vil svekke vår evne til å produsere ren og trygg kvalitetsmat på en bærekraftig måte til forbrukeren, sier Bernt Skarstad, leder i Nordland Bondelag.

Jervejaktkurs i Saltdal

Nordland Nasjonalparksenter, 14.1.2017

Jervejakta er godt i gang

Prosjekt Bedre Jervejakt i Nordland fortsetter sitt arbeid med å bidra til en mer effektiv jakt også under lisensjakta 2016/17

Historiens første jerv fanget i bås i Nordland

Søndag 9.10.2016 ble den første jerven noensinne fanget med bruk av bås i Nordland

Signering av materklæring

Fylkesordfører, Sonja Alice Steen (Ap), fylkesråd for næring Mona Fagerås (SV) og Bernt Skarstad, leder i Norsk Bondelag har signert en erklæring som skal ivareta arktisk landbruk.

Utmarksseminar og årsmøte på Rognan hotell fredag 8. – lørdag 9. april

Årsmøte og seminar ble avholdt på Rognan hotell fredag 8. – lørdag 9. april. Nordland Utmarkslag ønsker å takke alle foredragsholdere og deltakere for et hyggelig og lærerikt seminar.

Representantskapsmøte Norges Bondelag

Fylkesleder Bernt Skarstad i Norges Bondelag sitt regionmøte ga tydelige innspill om hvilke forventinger og krav som medlemmene i Nordland Bondelag er opptatte av ved årets jordbruksforhandlinger.

Sammendrag temakveld jerv, Fauske 3.2.16

Temakvelden på Fauske ble avholdt som planlagt 3. februar, 2016. Det var svært god deltakelse fra fylkets jervejegere og andre interesserte (47 deltakere totalt).

Ny søknadsrunde for bås og kamera!

Prosjekt ”Bedre jervejakt i Nordland” ønsker flere båser satt i drift med kamera som fullverdig tilsyn. Søknadsfrist er 15. mars, 2016.

Temakveld jervejakt, Fauske hotell onsdag 3.2.2016

Prosjekt Utmark inviterer til temakveld med fokus på jakt på jerv.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere