Nyheter

Leder Anette Liseter gjenvalgt

Anette Liseter

Tirsdag 14. oktober hadde Namdalseid Bondelag sitt årsmøte. Økonomirådgiver i Namdal Landbruksrådgiving, Per Helge Haugdal, var invitert dit for blant annet å orienterte om bondens økonomiske vinning/tap på leiejord.

Bondeaksjon

Kristiansen og Liseter

Namdalseid Bondelag lot seg naturligvis rive med i protestaksjonen mot et dårlig tilbud fra staten.

Bondevenner i Namdalseid

.

Namdalseid Bondelag har den siste uka hatt en runde med å utnevne bondevenner i bygda. Her er det både kokker som lager tradisjonsmat, restauranteier, økobonde, butikksjef og utsalg for kortreist mat.

Studiering og møte om jordbruksoppgjøret

Anette Liseter

Namdalseid bondelag har i løpet av januar hatt to dager med studiering der jordbruksoppgjøret 2014 var emne. Det var ikke den helt store interessen, men sju deltakere er bedre enn ingen.

Ny leder i Namdalseid Bondelag

Solum, Liseter og Helland.

Anette Liseter ble valgt som ny leder i Namdalseid Bondelag på årsmøtet tirsdag 22. oktober.

Pløyekurset som snødde bort...

Praktisk pløying sto på planen da Namdalseid Bondelag i samarbeid med Norsk Landbruksrådgiving Nord-Trøndelag arrangerte pløyekurs nylig. Men den praktiske delen forsvant i snøføyka...

Leder Oddbjørn Solum gjenvalgt

Mandag 15. oktober hadde Namdalseid Bondelag sitt årsmøte. Daglig leder i Namdal Landbruksrådgiving, Borgny Grande, var invitert til årsmøtet. Hun orienterte om bondens omdømmeprosjektets videre arbeid.

Anleggsmaskinførerbevis nødvendig og påkrevd

Siden 2002 har det vært krav om at alle førere av anleggsmaskiner over 20,4 hk skal ha anleggsmaskinførerbevis for maskina. Dette gjelder også ved bruk av egen maskin på egen eiendom så som gravemaskiner, hjullaster, minilaster og annet kjøretøy!

Våre samarbeidspartnere