Fagsamling Inn på tunet, 5. februar

  • Tips en venn om denne siden

Arrangørar og nokre av innleiararne på IPT-samlinga. Frå v.: Jan-Yngvar Kiel, rådmann i Skaun, Hege Lindstrøm, Bondelagets IPT-utval, André Skjelstad, Venstre, Ruth Grung, Arbeiderpartiet, Merete Furuberg, leiar i Norsk bonde- og småbrukarlag

Nærare 50 stk deltok på fagsamlinga om Inn på tunet, som var på Landbrukets hus 5. februar. Dei kom fra IPT-samvirker og nettverk landet rundt. i tillegg til fylkesbondelaga. Arrangør var Bondelagets IPT-utval og Norsk bonde- og småbrukarlag.

Programmet for samlinga inneheldt mellom anna om kommunanes erfaringar og bruk av IPT som tenesteleverandør og ein dialog med representantar for Storitngets næringskomite om utvikling av IPT.

IPT i skulen blei fokusert gjennom ein presentasjon av skulerettleiaren som er utvikla og om moglegheitene for å ta IPT inn i dei ulike utdanningsløpa.

Grete Patil, NMBU og Anne Strøm Prestvik, NIBIO, presentere arbeidet i det store forskningsprosjektet Demensomsorg på gard.

Deltakarane fekk også ein gjennomgang av regelverket for transport ved IPT-tilbod, der ein nå har fått høve til å søkje om fritak frå kravet om transportløyve.

Presentasjonane som blei gitt på samlinga kan du laste opp på sida her

Relaterte artikler

Tingvollost

Bondelaget gratulerte med verdens beste ost

- Dere har skapt et osteeventyr som «raserer» hele Europas tanker og oppfatninger om hvor verdens beste ost skal komme fra. For den kommer nemlig fra Torjulvågen, sa leder i Møre og Romsdal Bondelag, Oddvar Mikkelsen, da fylkeslaget troppet opp hos Tingvollost fredag for å hedre verdensmesteren.

Dette skjer i Norges Bondelag

Tirsdag
14
August

Gården som læringsarena i skolen

Auditoriet, Arendal Bibliotek
Tirsdag
14
August

Den store landbruksduellen!

Lille andevinge, Arendal
Onsdag
15
August

Bondepub!

Barrique øl- og vinstue, Arendal

Våre samarbeidspartnere