Vertskapet på Indre Årø Gard. Fra venstre: Wollert Dankert Krohn, Svanhild Krohn, Emma Lovise Krohn Nilsen, Emilie Krohn, Tommy Nilsen og leder i Molde Bondelag, Kjersti Fløystad Ellingsgård (Foto: Arild Erlien).Molde Bondelags arrangement på Indre Årø gard ved flyplassen med Svanhild og Wollert Dankert Krohn som vertskap slo alle tidligere besøksrekorder. Vel 1400 personer var innom garden de fire timene arrangementet pågikk, som er 200 flere enn for to år siden.

Leder i Nesset Bondelag, John Helde (t.v.) var sammen med vertskapet Ole Marvin Aarstad og kårfolket Britt og Ole Harald Aarstad godt fornøyd med 350 besøkende (Foto: Arild Erlien).Nesset Bondelags Åpen Gard på Åsagarden i Eidsvåg med Ole Marvin Aarstad og kårfolket Britt og Ole Harald Aarstad som vertskap samlet 350 besøkende.

Arrangørene og vertskapene hadde lagt godt til rette med varierte aktiviteter, da de åpnet grinder og fjøsdører, og inviterte publikum for å bli kjent med folk, dyr, gardsdrift og tradisjonelt landbruk. Det var populært med nærkontakt med mange ulike dyr på en gard, hesteridning og natursti rundt om i gardstunet.

De mange store og små som var innom gardstunene i løpet av dagen i det fine sommerværet koste seg med mye god mat og drikke. Det var særlig mange barnefamilier som besøkte arrangementene og fikk en trivelig dag sammen med lokale bønder. Åpen Gard er landbrukets store familiearrangement, og Bondelagets viktigste døråpner mellom landbruket og resten av befolkninga.

Her er bildeglimt fra Åpen Gard i Molde (Alle fotos: Arild Erlien):

 Vel 1400 besøkende var innom på Åpen Gard i Molde.

Blant alle besøkende som registrerte seg ble det etter at Åpen Gard var avsluttet trukket ut en vinner av en Felleskjøp-traktor. Vinner ble Angelica Eriksson Gundersen (3) fra Røbekk. Her i fanget til mor Monica Eriksson Langøy, mens bror Julian (5) har inntatt traktorsetet. Til venstre leder i Molde Bondelag, Kjersti Fløystad Ellingsgård.

Tore Gunnerød var sjefen i grisebingen...

Og søskenbarn Oddvar Gunnerød hadde med seg egne høner og kyllinger.

 

Her er bildeglimt fra Åpen Gard i Nesset (Alle fotos: Arild Erlien):