Nyheter

Regnskapsførere på skattekurs i Molde

Ansatte ved regnskapskontor i Møre og Romsdal som har samarbeid med Bondelaget kunne endelig samles igjen fysisk til det årlige skattekurset, i år på Alexandra Hotell i Molde. Programmet gir de ansatte nyttig og viktig oppdatering på sentrale skatterettslige og regnskapsfaglige områder.

Velkommen til jorddag på Gjermundnes 6.desember!

I høve Verdas Jorddag inviterer Jordvern Møre og Romsdal til konferanse på Gjermundnes vidaregåande skule måndag 6.desember. Her vert det sett fokus på våre eigne jordvernutfordringar.

Kari Redse Håskjold fikk æresdiplomet

Kari Redse Håskjold, Volda, fikk på ledermøtet i Møre og Romsdal Bondelag i november overrekt diplom som synlig bevis på at hun er utnevnt som æresmedlem i fylkeslaget for sin langvarige og utholdende innsats for landbruk og matproduksjon, både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Temadagar om eigarskifte

Møre og Romsdal Bondelag inviterer til temadagar om eigarskifte i landbruket. Det blir samling i Ørsta 4.desember og på Tingvoll 11.desember. Påmeldingsfrist snarest.

Samlet til ledermøte i Ørsta

Vel 70 tillitsvalgte i lokale Bondelag og fylkeslaget, gjester og innledere deltok på det årlige ledermøtet i Møre og Romsdal Bondelag fredag 12. og lørdag 13. november 2021, som i år var lagt til Hotell Ivar Aasen i Ørsta.

Bli med på vinterens arbeidsgiverkurs for landbruket

Mer enn 1300 personer deltok på fjorårets arbeidsgiverkurs for landbruket. Nå gjentas suksessen, og i år blir det også egne fordypningskurs på etterspurte temaer.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere