Nyheter

Inspirerende organisasjonskurs

Vel 70 tillitsvalgte fra lokallagene og fylkeslaget har den siste uka deltatt på M&R Bondelags tre organisasjonskurs med tidligere nestleder i Norges Bondelag, Brita Skallerud, som en meget engasjert og flink foredragsholder.

Regnskapsførere på skattekurs i Kristiansund

Vel 60 ansatte ved regnskapskontor i Møre og Romsdal som har samarbeid med Bondelaget har denne uka vært samlet på Scandic Hotel Kristiansund til det årlige skattekurset. Programmet gir de ansatte nyttig og viktig oppdatering på sentrale skatterettslige og regnskapsfaglige områder.

Lærerik temadag om eigarskifte

Vel 60 unge og eldre bønder deltok på ein nyttig og lærerik temadag om eigarskifte som Møre og Romsdal Bondelag arrangerte på Skarstua laurdag 17. november. Bondelagets samarbeidsadvokat Ole Houlder Rødstøl sto for det faglege innhaldet.

Var samlet til ledermøte i Giske

Vel 50 tillitsvalgte fra lokallagene og fylkeslaget, gjester og innledere deltok på det årlige ledermøtet i Møre og Romsdal Bondelag fredag 2. og lørdag 3. november, som i år var lagt til Giske.

Ny teknologi vil endre landbruket

Selv om mye allerede er automatisert i landbruksnæringa, står landbruket overfor store endringer. På landbrukskonferansen FARM på Øygardshamna i Giske 2. november var det fokus på hvilke muligheter den nye teknologien gir bonden de neste årene.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere