Nyheter

Fra Molde til Marokko med møkk

Mens ansvarlige landbruksmyndigheter snakker varmt om effektivisering og modernisering av landbruket, kjører bonden traktor. Mange bønder kjører møkka mellom 2 500 – 4 500 kilometer. Kan det tenkes at veien til et effektivt landbruk på smale og humpete norske bygdeveier kan bli i lengste laget?

Tok opp velferdsordninger og drenering med Listhaug

Velferdsordningene i forbindelse med sykdom og tilskudd til drenering var hovedtema da fylkesleder Inge Martin Karlsvik og organisasjonssjef Arnar Lyche i Bondelaget møtte landbruks- og matminister Sylvi Listhaug på Gjermundnes tirsdag 22. april.

Ap-representant på gardsbesøk i Ørsta

Det ble en lærerik dag for Arbeiderpartiets nye stortingsrepresentant Fredric Holen Bjørdal (23) da han mandag i påskeuka på M&R Bondelags invitasjon besøkte garden til Linda Stokke (36) på Sæbø i heimkommunen Ørsta.

Bondevenner i Surnadal og Rindal

Surnadal Bondelag og Rindal Bondelag utnevnte Bondevenner før påske. I år var det driverne av Hammerstuene og Røv Mølle som fikk utmerkelsen. I Rindal ble tre serveringssteder utnevnt som Bondevenn.

Bondevenner med fokus på kvalitetsmat

Fylkesleder Inge Martin Karlsvik utnevnte Bondevenner i M&R Bondelag som har et spesielt fokus på kvalitetsmat i Molde. De fem var Ellen Espeland på Den Gode Smak, Kristin Heggdal på Fole Godt, Jarle Sanden på Romsdalsmuseet, Kirsti Pernille Indreeide, prosjektleder kortreist mat hos Fylkesmannen og Marius Amundsen og Hilde Bjørsvik ved Coop Mega Molde.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere