Nyheter

Nyttig temadag om eigarskifte

Det vart ein nyttig og lærerik temadag om eigarskifte for dei 70 unge og eldre bøndene som deltok på Møre og Romsdal Bondelags temadag på Vestnes Fjordhotell laurdag 13. februar. Bondelagets samarbeidsadvokat Ole Houlder Rødstøl sto for det faglege innhaldet.

Inspirerende helg for unge bønder

Samlinga for unge og nye bønder 29. og 30. januar ga de 42 deltakerne godt med sosialt og faglig påfyll og motivasjon til å satse på ei framtid som bønder. Farmen-vinner og bonde Magnhild Vik (bildet) fra Rauma var en av innlederne som inspirerte de unge bøndene.

- Ta vare på godt bondesamliv

70 personer deltok på konferansen om godt bondesamliv - møte om kjærleikens kår i landbruket med det noe utradisjonelle innholdet som tok oss på en reise fra landbruket på 1960-tallet til hvordan bevare lysten i en travel hverdag.

Møtte Norges Bondelag om samdrifter

Møre og Romsdal Bondelag var i begynnelsen av januar i møte med ledelsen i Norges Bondelag, der vilkårene for samdrifter var tema. - Samdriftssaken har vært en stor og tung sak i Møre og Romsdal over lang tid og fylkeslaget ser det som sin oppgave å jobbe for at Bondelaget sentralt ser nærmere på saken, sier fylkesleder Inge Martin Karlsvik.

Våre samarbeidspartnere