Landbruk Nordvest i samarbeid med Bondelaget, og med støtte fra fylkeskommunen og Gjensidige, inviterer til sosial kveld torsdag 28. november.

Møtested er Alexandra Hotell i Molde.

Vi starter med en liten matbit kl.19.30 etterfulgt av et inspirasjonsforedrag av Arild Hoksnes før det i etterkant blir sosialt samvær med mulighet for en svingom for de som ønsker det.

Arild Hoksnes er kåsør, forfatter, musiker, bedriftsrådgiver, tidligere NRK-mann og mye mer. Han er kveldens spesialinviterte gjest. Hvor viktig er humor? Kan hver og en av oss bli mer humoristiske? Finnes det noen knallgode triks? Hvordan gjør vi livet bedre for oss selv? Hva er det gode med å være bonde? Arild arbeider til daglig med teamutvikling i bedrifter og ledercoaching, i tillegg til omfattende foredragsvirksomhet.

Ta med gubben, kjerringa eller nabobonden og møt kollegaer på andre av fem "Godt for bonden" samling. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

På nyåret er Godt for bonden planlagt 9. januar, 6. februar og 12. mars. Alle med spennende foredragsholdere, en for hver aften.

Bli med og sett av datoene allerede.

Håper vi sees!