De fleste av de som har meldt seg av fysisk skattekurs i Molde har gått over til digitalt skattekurs 7. og 8. desember (kurset fra Røros i neste uke er nå mer enn fulltegnet).

Ingen blir automatisk flyttet over til digitalt skattekurs, påmelding til skattekurs må hver enkelt gjøre selv via linken under. Det følger digital kursperm med digitalt kurs.

Påmeldingslink til digitalt kurs er: https://response.questback.com/norgesbondelagbondelagetsse/vcu07zdglu

FINANSREGNSKAP

Også i Sogn og Fjordane er årets tema- og skattekurs avlyst med det samme som her; mange avmeldinger p.g.a. usikkerhet og forsiktighet for fysiske møter.

Derfor tilbyr Norges Bondelag/Økonomiforbundet temakurset Finansregnskap digitalt onsdag 9. desember, fortrinnsvis til Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

Påmeldte deltakere til de avlyste temakursene i de to fylkene har prioritet ved påmelding, men det åpnes også opp for at nye deltakere kan melde seg på så lenge det er plass.

Det er begrenset antall plasser - her gjelder førstemann til mølla!

Her er linken med påmelding til temakurset:https://www.bondelaget.no/for-bonden/kurs-innen-regnskap-skatt-og-jus/finansregnskap-digitalt-tilbud (ikke åpne i internett explorer)

Plansjesett blir sendt ut noen dager i forkant av kurset.