Næringspolitisk avdeling dekker et stort arbeidsfelt innen mat- og landbrukspolitikk, energi-, klima-, og miljøpolitikk, naturforvaltning, handel og internasjonale avtaler og en rekke andre spennende fagområder.

Vi søker en samfunnsengasjert medarbeider med høyere relevant utdanning og god kjennskap til landbruksnæringa og landbrukets organisasjoner. Utdanning/erfaring innen allsidig landbruk (plante-/husdyrproduksjon) er et godt utgangspunkt for jobben. Erfaring med saksbehandling er en fordel.

Aktuelle ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være:

  • Utrednings- og prosjektoppgaver innen generell mat- og landbrukspolitikk
  • Fordypning innen aktuelle fagområder
  • Generell service overfor medlemmer og tillitsvalgte
  • Politisk arbeid og alliansebygging innen fagområdene

Vi søker en engasjert, strukturert og selvstendig person med høyere utdanning, som kan være med å utvikle en framtidsrettet politikk for bærekraftig norsk landbruk. Søkere bør ha relasjonsbyggende egenskaper, gode analytiske evner og kunne uttrykke seg godt skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr godt arbeidsmiljø med trivelige og engasjerte kollegaer, sentrumsnære nye moderne lokaler, fleksitid, noe reisevirksomhet, gode personal- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

Nærmere opplysninger om stillingen næringspolitisk sjef Jarle Bergsjø på mobil 952 80 996 eller personalsjef Catharina B. Andersen mobil 905 15 152.

 

Søknad med CV sendes innen 14. januar 2022, til stilling@bondelaget.no

 

Norges Bondelag er en organisasjon for både bønder og alle andre som synes at norsk matproduksjon er viktig. Norges Bondelag arbeider for å bedre vilkårene for landbruket og synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Vi har ca. 62.000 medlemmer fordelt på mer enn 500 lokallag. Det er 110 ansatte i organisasjonen, hvorav 55 ved hovedkontoret i Hollendergata i Oslo og 55 fordelt på våre 17 distriktskontorer.