Påmelding og kursbeskrivelser

  • Tips en venn om denne siden

Landbrukshelga2018

Velkommen til Landbrukshelga 2018! Påmelding er nå åpnet, og som tidligere møtes vi på Hurdalssjøen kurs og konferansesenter. Helga er fylt med spennende kurs, sosialt samvær og gode diskusjoner.

Velkommen til Landbrukshelga i Akershus. Kursprogrammet og beskrivelse av de enkelte kurs er klart, og dette finner du her.

Landbrukshelga er Akershuslandbrukets store kurshelg. Her er målet å samle folk fra ulike produksjoner og ståsted.

Det blir 20 forskjellige kurs fordelt på fire kursbolker. Du kan velge deg fire kurs etter dine egne ønsker og behov, og sy sammen en kurshelg som passer deg. I tillegg vil det være fellesbolker, hvor alle kursdeltagerne er samlet. Totalt blir dette ei allsidig og sosial kurshelg, med faglig påfyll og mellommenneskelig kontakt.

Unge bønder under 35 år, som ikke har vært på Landbrukshelga tidligere og er medlem i Bondelaget, får kurshelga helt gratis. Les mer om dette her.

Tradisjonen tro finner kurshelga sted på Hurdalssjøen Kurs og Konferansesenter.

Prosjektet Landbrukshelga drives av ei prosjektgruppe som består av Akershus Bondelag, Norsk Landbruksrådgivning Øst, Felleskjøpet, Hvam Agro Utvikling, Tine, Landkreditt Bank og Nortura. I tillegg blir det kurs fra Solenergiforeningen, Oslo og Akershus Birøkterlag, Follo Regnskap, Geno, Bondens Marked, Akershus Bygningsvernsenter, Innovasjon Norge, Glommen Skog og Wettre Bryggeri.

Påmelding er på www.deltager.no/landbrukshelga_akershus_2018, her finner du også prisene. Det er begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist 5. januar 2018.

Dersom du melder deg på hele helga med overnatting får du kurs gjennom to dager, med fire kursbolker og fellessesjoner, overnatting lørdag til søndag, lunsj og middag lørdag, og frokost og lunsj søndag. Det vil også bli kaffe og litt pausemat mellom sesjonene.

Ved spørsmål, kontakt sekretariatet i Akershus Bondelag:
Simen Solbakken, simen.solbakken@bondelaget.no, 97 60 77 40 (kl. 8-16)

Landbrukshelg2018

Presentasjoner fra Landbrukshelga i Akershus 2018

Vi håper deltakere, kursholdere og andre som var tilstede i Hurdal 20-21. januar hadde nytte og glede av oppholdet. Her finner du kopi av noen av de presentasjonene som ble brukt på de ulike kursene.

Dette skjer i Akershus Bondelag

Søndag
12
August

Åpen Gård Eidsvoll

Måe Gård, Milligutua 129, 2080 Eidsvoll
Tirsdag
14
August

Styremøte

Grønt fagsenter Hvam
Søndag
19
August

Åpen Gård Ullensaker

Vettal Øgard, Øgardsvegen 97, 2040 Kløfta

Våre samarbeidspartnere