Landbrukshelga 2.-3. februar 2019

  • Tips en venn om denne siden

Sett av første helga i februar. Snart kan du melde deg på Landbrukshelga 2019. Helga for faglig og sosialt påfyll!

Kunnskap er lønnsomt! Nettverk er bra! Sosialt påfyll og en god dose humor gjør hverdagen lettere! Et godt måltid sammen med trivelige kollegaer og venner er både smakfullt og sunt for sjela! Og ei helg med din kjære på hotell er vel heller ikke å forakte.

Er dette noe for deg? Ja, da setter du av første helga i februar!

Fra Landbrukshelga 2017

Landbrukshelg for tredje gang

Landbruksråd Innlandet arrangerer for tredje gang Landbrukshelg for bønder og andre med tilknytning til landbruket i Oppland og Hedmark. Og vi anbefaler at du tar med deg evt partner, for her er det noe for enhver smak. Og nettopp det å gjøre noe sammen med din nærmeste er et kjempepoeng i seg sjøl. Derfor legger vi opp til en hyggelig pris på hele pakka, og enda hyggeligere om dere er flere som kommer sammen.

Programmet denne gangen er delt opp i temaene Marked, Økonomi, Inspirasjon, Dyrevelferd, Klima/miljø og Teknologi. Og det blir en blanding av fellesforedrag og parallellsesjoner på 45 minutter. I tillegg gjentar vi suksessen med et foredrag om livet på en gard. Denne gangen får vi med oss Hedvig Rognerud fra Rådhuset Vingelen med foredraget: Ett tun, flere generasjoner og mange roller – til glede og besvær?

Vi har igjen litt småflikking på programmet, men det vil legges ut her så snart det er klart.

Og påmeldingen starter 15. november

 

 

Middag med Innlandsmeny

Hvem er vel mer kresen på valg av råvarer enn produsentene sjøl? Du tuller ikke med maten når bønder samles til godt lag! Derfor er hotellet utfordret på valg av råvarer og smaker.

 

 

 

Når tankene slår krøll på seg....

Alle har en psykisk helse, til og med bonden. Når det kommer negative og ofte usaklige kommentarer om vår næring, tror jeg det er mange som tar dette inn over seg, sa Henrik Kjeldsen under Landbrukshelga tidligere i februar.

Her var det noe for alle

Fra jordbær, øl og sosiale medier til biogass, klimaku og solceller. Uansett interesse og produksjon, var det noe for alle blant de 23 ulike foredragene deltakerne kunne velge mellom på Landbrukshelga.

Ta vare på dere selv, slik at dere kan ta vare på oss andre

Samarbeid for å møte framtidas krav og ønsker var gjennomgangstonen for Landbrukshelga. 170 bønder fra Oppland og Hedmark fylte på med fag, samtaler og god mat i Øyer i helga. Ta vare på dere sjøl, slik at dere kan ta vare på oss andre, var Sven Mollekleivs gode og viktige avslutningsord.

Våre samarbeidspartnere