Felles landbrukshelg for to fylker

  • Tips en venn om denne siden

Annethvert år arrangerer Landbruksråd Innlandet landbrukshelg for Oppland og Hedmark. Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag er sterkt medvirkende på arrangørsida. Neste arrangement blir i januar 2019.

Landbrukshelga ble arrangert med stor suksess i 2015, og ditto i januar 2017.

Omtale av Landbrukshelga 2015 ligger her: Landbrukshelga 2015.

Og her følger info om Landbrukshelga 2017:

Hva? Ei kurshelg med 20 forskjellige kursbolker, tilpasset ulike produksjoner innen landbruket.

Når? Lørdag 28. til søndag 29. januar 2017.

For hvem? For alle som har tilknytning til landbruket i både Hedmark og Oppland.

Hvor? Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort (tidligere Quality Hafjell) i Øyer i Oppland

Av hvem? En rekke organisasjoner som har samlet sine krefter gjennom Landbruksråd Innlandet – altså et solid samarbeidsprosjekt

Hvorfor? Ei helg med en rekke parallellkurs gir mulighet til å samle gårdbrukere inne ulike produksjoner. Sosialt, samlende og lærerikt!

Les mer om programmet, kurshelga og påmelding i sakene under!

Ragna Kronstad og Charlotte Mohn Gaustad

Oppfordring til bonden: Vær stolt og vis deg fram!

Flere av kursholderne på Landbrukshelga oppfordret bonden til å bli enda flinkere til å vise seg fram. Kjendiskokk Charlotte Mohn Gaustad sa det slik: - Vi kokker trenger at dere bønder er stolte. Vi trenger at dere driver kvalitetshåndverk, og vi blir inspirert av det dere dyrker fram til oss.

Leder i Landbruksråd Innlandet Ivar Skramstad og foredragsholderne Ivar Skramstad, Kjersti Hoff, Ingeborg Grimsrud og Thomas Cottis

Maks mangfold på kurshelg

Makan til mangfoldig og fin forsamling som er samlet på Landbrukshelga 2017 på Hafjell! Her er folk fra alle deler av Hedmark og Oppland, og fra alle deler av landbruket. Kursspennet er tilsvarende vidt: Fra klimaråd, via inn på tunet, og fjellgris, og til slutt på lørdagseftan råd om samliv på gården ispedd litt sex.

Komiteen for Landbrukshelga 2017 i Hedmark og Oppland: Ole Asmund Sylte, Astrid Simengård, Guro Breck, Ivar Skramstad og Tåle Willerud. Foto: Jorunn Løvdal.

Klart for Landbrukshelga 2017

Over 230 personer er klare for ei lærerik og sosial kurshelg på Hafjell til helga, 28. og 29. januar. Landbrukshelga 2017 samler kursholdere fra en rekke organisasjoner, og deltakere fra hele Hedmark og Oppland.

Foredragsholdere på felleskurs på Landbrukshelga 2017: Kjersti Hoff, Thomas Cottis, Ingeborg Grimsrud, Anne Kristine Rossebø og Charlotte Mohn Gaustad

Spennende spennvidde på Landbrukshelga

Det er neppe noe å si på spennvidden på fellesforedragene som alle deltakerne på Landbrukshelga får med seg: Hør Anne Kristine Rossebø om KLIMARÅD, Kjersti Hoff, Thomas Cottis og Ingeborg Grimsrud om SAMLIV på en gård, og Charlotte Mohn Gaustad om hva KOKKEN ØNSKER FRA BONDEN.

Kjapp og enkel påmelding

Landbrukshelga 2017 har digital påmelding på nettsida www.deltager.no/landbrukshelg2017. Raskt, oversiktlig og enkelt!

Komiteen for Landbrukshelga 2017 i Hedmark og Oppland: Ole Asmund Sylte, Astrid Simengård, Guro Breck, Ivar Skramstad og Tåle Willerud.

Gjentar suksessen med Landbrukshelg

Sett av helga 28.-29. januar 2017, og meld deg på nå! Det er igjen klart for Landbrukshelg for Oppland og Hedmark - ei allsidig og givende kurshelg for landbruket i de to fylkene. Gørsosialt blir det også!

Dette skjer i Hedmark Bondelag

Fredag
21
September

Midt i matfatet

Vikingskipet, Hamar

Våre samarbeidspartnere