Program for dagen
09.30-10.00 «KAFFE og en touch av melk»
10.00-10.10 Melkeveiens pattedyr- fra JURAtid til OSTmodernismen. Marianne Meløy
10.15-10.45 Det hvite gullet - en skattekiste av næringsstoffer! Anne Mari Skjølsvik Beinstrekk, hode, skulder, kne og tå
10.50-11.20 Riktig ernæring for å nå seierspallen Vebjørn Rodal
11.25-11.55 Livsglede i generasjoner: «Lokal melk på hvermannsens bord» Inge Johnsen
12.00-13.00 Lunsj
13.00-13.30 Melka, et viktig tannhjul i samfunnsmaskineriet Christian Anton Smedshaug
13.35-14.00 Melka, en reise (grunnmuren) i trøndersk kulturlandskap. Trond Wilhelm Lund
14.05-14.25 Kaffepause
14.25-14.55 Er rapende og prompende trønderkyr en klimaversting? Harald Volden
15.00-15.30 Melkas plass i framtidas Norge. Hva er mulighetene langs «melkeveien»? Tore Stavlund

Last ned informasjon og program om melk, mat og muligheter her

Påmelding innen 1. april her