Beskrivelse:

Bondelagets Servicekontor AS har gleden av å presentere et nytt og dagsaktuelt nettkurs om smittevernveilederen for produksjon av frukt, bær, grønnsaker og poteter.

På dette kurset gjennomgår vi smittevernveilederen for produksjon av frukt, bær, grønnsaker og poteter. Veilederen ble lagt ut av Mattilsynet den 14. mai i år, og beskriver hvordan en bør legge opp smittevernsarbeidet i virksomheten i forbindelse med utbruddet sav SARS Covid-19. Veilederen er laget på oppdrag fra Landbruksdepartementet og i samarbeid, Arbeidstilsynet, stiftelsen Matmerk og Fylkesmannen Vestlandet med innspill fra andre fylkesmenn. Den er ment å være en rettleder i det løpende smittevernarbeidet. Dette kurset vil gi deg en oversikt over hva som kreves. 

 

Målgruppe:

Produsenter og rådgivere

Se introduksjonsvideo om kurset ved å klikke bildet under:

Forelser er advokat Jan H. Bangen i Bondelagets Servicekontor AS

 

Pris:

 

Kr 0 for medlemmer i Norges Bondelag

Kr 950 for ikke medlemmer


Hvordan fungerer nettkurset?

Kurset kjøper du i Bondelagets nettbutikk (se link under). For å få tilgang til kurset må du betale med et Visa eller Mastercard - følg instruksjonen i nettbutikken. Etter at du har kjøpt og betalt kurset, vil du ha tilgang til kurset så lenge du vil. Du finner igjen kurset ved å søke det opp din ordrehistorikk.

Ved første avspilling kan du ikke spole fremover i kurset. Etter at siste sekvens er ferdig, vil du få opp link til en test - der du skal svare på spørsmål som er hentet fra gjennomgangen. Disse spørsmålene må du svare på for å få tilsendt kursbevis. Kursbevis får du tilsendt på e-post i etterkant.

Klikk her for å se kurset gratis dersom du er medlem i Norge Bondelag eller er samarbeidende regnskapskontor

Klikk her for å kjøpe kurset dersom du ikke er medlem i Norges Bondelag

NB! Husk at du som skal kjøpe kurset må opprette egen bruker i nettbutikken. Det er ingen kobling mellom brukeren du har for pålogging til ekstranettet vårt og brukeren du trenger for å bruke nettbutikken.

Lykke til - vi håper kurset står til dine forventninger!