Lokallagene får tilbakeført en del av medlemskontingen som kommer inn for å drifte eget lag. Noe av dette kommer automatisk ut fra medlemstall og innbetalt kontingent. Men en stor pott skal også fordeles ut fra aktivitet.

Fylkesstyret i Innlandet har nå fordelt over 800.000 kroner til lokallagene ut fra den aktiviteten de har hatt i året som har gått. Det er utadrettet aktivitet som Åpen gård, aktiviteter for barn og unge, kreative digitale stunt, politikerkontakt, synlighet i media og møter og arbeid opp mot kommunen med høringer etc. I tillegg belønnes det herlige mylderet av aktiviteter og arrangement for medlemmer som spenner seg fra bondepub og bondetrim til fagmøter om klimaplaner, landbrukspolitikk og psykisk helse/Bondens Nettverk.

Godt jobba i nord og sør, midt, øst og vest. Bondelaget er overalt og trengs overalt. Pengene som nå overføres lokallagene er vel fortjent!!!

Her er noen smakebiter på aktivitet rundt om i lokallagene:

 

Fra Barnas Innlandsmarked i Moelv - Ringsaker Bondelag

 

Lunner og Jevnaker sørger for landbrukspåfyll for Loven og Schau i P4s Morgenklubben

 

Kalven Ivi har vært på tur i hele sommer. #sommerbonden2022 med Tynset Bondelag

Mange lokallag har vært med på Grønne barnehager også i år. Her fra Veldre

 

Grue Bondelag har vært aktive med på storarrangementet Potato Scandinavia

Klare for Åpen gård i Øyer-Tretten Bondelag

 

Bondelagene på Lesja og Dovre arrangerte Landbruksmesse

 

Fra Landbruksdagen i Valdres der familien Lerhol mottok Landbruksprisen for 2022. Her er alle lagene i Valdres med.

Skjermdump fra VG i vår med Wenche Rustad Wangen fra Østre Toten Bondelag som ble portrettert om utfordringene under jordbruksforhandlingene