Nyheter

Gjems og Hegge gjenvalgt som lederduo

Elisabeth Gjems og Kristina Hegge ble gjenvalgt som leder og nestleder på Innlandet Bondelags årsmøte 17. mars 2022. Nye medlemmer i fylkesstyret er Erling Olav Eriksmoen fra Våler og Bjørn Olav Søndrol (fast møtende første vara) fra Vang i Valdres.

Samlet lag for kraftig krav

- Det vi har diskutert oss fram til på årsmøtet her, er en viktig seier. Vi skal fortsette, og vi skal vinne, sa Hans Jørgen Boye på Innlandet Bondelags årsmøte etter en engasjert debatt om inntektskrav i en kritisk tid for jordbruket. – Nå er det bånn gass framover, vi er et samlet lag med svært store forventninger til årets oppgjør, sa Elisabeth Gjems, leder i Innlandet Bondelag.

Folldal ble årets lokallag

Gratulerer så mye til Folldal Bondelag med utmerkelsen Årets lokallag i Innlandet 2021, etter knallgodt organisasjonsarbeid det siste året! Lunner Bondelag, Jevnaker Bondelag, Tufsingdalen Bondelag, Tynset Bondelag og Torpa Bondelag har også jobbet svært godt, og fikk heder, ære og noen artige godbiter.

Politisk enighet om kritisk situasjon

Kritisk økonomi, enormt inntektsgap og dramatisk situasjon – det brede politiske panelet på Innlandet Bondelags årsmøte var imponerende enige om nåsituasjonen. Vegen videre var dog mer uklar.

- Sammen skal vi få til tidenes beste jordbruksoppgjør

Enormt krevende tider for norsk jordbruk og store forventninger til politiske løsninger var gjennomgangstone i årsmøtetalen fra leder Elisabeth Gjems i Innlandet Bondelag. – Sammen skal vi få til tidenes beste jordbruksoppgjør, sa leder Bjørn Gimming i Norges Bondelag i sin tale.

Klart for årsmøte med viktige debatter 16.-17. mars 2022

Vel 180 delegater og gjester møtes til årsmøte i Innlandet Bondelag på Lillehammer. Matberedskap og den kritiske økonomiske situasjonen blir et sentralt tema i møtet.

Årsmelding og kavalkade ut til folket!

For å gi innblikk i alt Bondelaget driver med, er Innlandet Bondelags årsmelding i lettlest-format sendt ut til alle de 11.000 medlemmene via Bondebladet denne uka. Husk å fiske det ut av avisa!

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere