I løpet av kurshelga foregår 20 forskjellige kurs, tilpasset ulike produksjoner innen husdyr, jord og skog, samt tjenesteytende næringer tilknyttet landbruket.

Kursene foregår i parallellprogram. Hver deltaker må velge seg fire kurs, to lørdag og to søndag.
Valgene kommer automatisk opp ved påmelding (fem valgmuligheter per kursbolk).

Systemet er enkelt og greit - du bruker kun noen få minutter på påmelding.
Gå til www.deltager.no/landbrukshelg2015
Fyll inn navn, adresse, epostadresse og mobiltelefonnummer. (Epost og mobil blir ikke synlig/tilgjengelig for andre.) Fyll inn klasse/kategori: Om du deltar alene og dermed skal ha enkeltrom, eller om du har med et familiemedlem som du deler rom med. Trykk deretter på hver av de fire kursbolkene, og velg ett av de fem alternativene. Når du har gjort disse valgene, trykker du på bekreft. Hvis du skal melde på en person til samtidig, trykker du på legg til deltaker. Deretter går du til betaling, og påmeldingen er utført.
Spørsmål rundt det påmeldingstekniske rettes til rådgiver Guro Breck i Hedmark Bondelag. Epost: guro.breck@bondelaget.no  / mob 95779208 (mellom 8.30 og 15.30).
Spørsmål rundt kurshelga rettes til førstekonsulent Tåle Willerud i Oppland Bondelag. Epost: tale.willerud@bondelaget.no / mob 95843245 (mellom 8.30 og 15.30).

Kurshelga koster 1500 kroner, og du betaler altså for kurset ved påmelding.
For familiemedlem som deler rom med fullprisbetalende, er prisen 1000 kroner.
Vi er i stand til å tilby så lave priser takket være offentlig støtte.
Kursavgiften dekker kurs gjennom to dager (fire enkeltkurs og flere fellesbolker), overnatting på Quality Hotel & Resort Hafjell, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag, samt div pausemat.

Les mer om de enkelte kursene på www.bondelaget.no/landbrukshelg2015.
Det kan også være lurt å ta en titt på parallellprogrammet og på beskrivelsen av de enkelte kursene før du går til påmelding.

Hjertelig velkommen på kurs!

Vennlig hilsen arrangørgruppa i Landbruksråd Innlandet