Nyheter

Bli med på Blæstaddagen 20. oktober!

I år arrangeres Blæstaddagen som webinar, slik at det er enkelt for enhver å delta. Temaet er dyrevelferd, og arrangementet er gratis og åpent for alle. Se vårt spennende program her!

Krever større uttak av ulv

Hedmark Bondelag mener det trengs vesentlig større uttak av ulv i ulvesona enn det som er foreslått for rovviltnemndene i region 4 og 5. - Familiegruppene i Kynna, Hernes og Aurskog, pluss det revirhevdende paret på Hornmoen, må tas ut. I tillegg må Deisjøreviret fjernes, sier fylkesleder Elisabeth Gjems.

Lar ungene fortelle på Åpen gård

Bli med unger og ungdom fra seks gårder i Romedal og Vallset på åpen gård gjennom lyd og bilde! Søndag førstkommende, 23. august, er det digital åpen gård på facebook, hvor barn og unge i Stange viser fram gården sin og hvordan maten blir produsert.

Midt i matfatet 2020 er avlyst

Mat- og landbruksfestivalen, Midt i matfatet, som skulle vært arrangert den 18.-20. september er avlyst.

Nyt sommeren i Innlandet - #komhit

I år har bonden rammet inn vakre kulturlandskap og motiver til deg, til glede og inspirasjon under norgesferien! Se smakebiter fra Bondelagets sommerkampanje #komhit i Hedmark her!

Eierskiftekurs høsten 2020-vinter 2021

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til kurs i eierskifte tre steder i Innlandet høsten 2020 og vinter 2021; på Dombås 19.-20. september, Gjøvik 31.okt-1.nov (fulltegnet) og på Elverum 6.-7. februar 2021. Begrenset antall plasser.

Sommerkampanjen #komhit

I dag starter sommerkampanjen #komhit. Bondelag over hele landet setter opp store bilderammer på steder med flott utsikt over jordbrukslandskapet eller andre produkter fra bonden. Besøk våre rammer i sommer, og del bildet ditt i sosiale medier med #komhit.

Pant boksen i sommer så slipper dyra å lide

Denne uken lanserer vi i Norges Bondelag en landsomfattende informasjonskampanje.

Våre samarbeidspartnere