Vi vil vise fram råvarene som produseres på gårder over hele landet og de dedikerte bøndene som står bak. Vi vil også vise fram at mat fra hele landet ikke noen selvfølge, og slett ingen tilfeldighet. Midt i de harde forhandlingene om tilskuddsordninger og budsjettkroner, frir vi til folks følelser! Til det trenger vi hjelp fra så mange av bønde og bondelagsmedlemmer som mulig.

Dette er årets plan, og slik kan du bidra allerede nå:

Send oss et bilde av deg og det du produserer, gjerne bilder av sluttproduktet, som et glass melk, kokt skinke, agurk, kulturlandskap eller hva det måtte være. Skriv også ditt navn, gårdens produksjon og hvor gården ligger.

Du kan sende inn bilder på flere måter:

- legg bildet på instagram og tagg med #mittbidrag (forutsetter at du har offentlig profil)
- send til infopost@bondelaget.no
- eller send som facebookmelding til Norges Bondelag

Tips 1: Her er oversikt over hva som produseres på hvilke anlegg til Tine og Nortura. Vi vil ha hele produktspekteret, så send gjerne flere selfier med ett produkt på hver!
Tips 2: Dersom du produserer noe som ikke er i sesong nå, send oss gjerne eldre bilder av jordbærene, eplene eller hva du har på gården. 

Vi tar vare på bildene vi får inn, for å bruke dem senere. Tidligere har vi fortalt historien til noen få utvalgte bønder, mens i år skal vi vise fram det store mangfoldet, med bilder av bønder og hva som produseres på gårder fra nord til sør. Følg med!