Finnmarksbønder var også tilstede, og gjorde seg godt bemerket nesten fremst i toget. Med både bjeller og tomme plastkanner, plakater med klare budskap, gjorde de sitt til at Oslos befolkning fikk høre budskapet om "Ingen bønder – ingen mat".

Mange av de som var med oss sørover var nok spente på mottakelsen vi ville få når vi gikk gjennom Oslos gater. Mottakelsen var overveldende positiv, og svært mange av tilskuerne gav oss tommel opp og melding om å bare stå på. Mange støtter bøndenes kamp for norsk mat og landbruk over hele landet

Med leder Nils Bjørke fremst gikk toget fra Landbrukets hus, og videre til Youngstorget, Stortorvet, opp Karl Johan,  før det endte ved Stortinget. Her ble det holdt appeller som alle ble møtt med kraftig applaus foran en lydhør forsamling. Alle så nær som en. Landbruksministeren som gledet seg til å møte bøndene fikk ingen applaus. Kun øredøvende stillhet fra 6000 mennesker.

Men selv om Listhaug ikke bidro positivt til stemningen, var det flere fra Finnmarksbenken som tok seg en tur til bøndene nordfra og gav tommel opp for markeringa. Johnny Ingebrigtsen (SV) kom for en prat om jordbruket og regjeringas distriktsfiendtlige landbrukspolitikk. Ingebrigtsen håper at Stortinget tar grep om jordbruksoppgjøret. SV har tatt til orde for et landbruksforlik på Stortinget.

Arbeiderpartiets Kåre Simensen og Helga Pedersen kom også ut på Løvebakken. Også fylkesråd for næring i Finnmark Grethe Ernø Johansen gikk sammen med Finnmarksbøndene i toget.

.

Statens tilbud sendes til Stortinget førstkommende fredag. Endelig behandlling og debatt på Stortinget blir 17. juni