Leder i Laksefjordbondelag,  Lise Skreddernes, fortalte om landbrukets utfordringer i dag og i fremtiden før hun delte ut diplom og T-skjorte til Bondevenner i Lebesby, som er Torill Svendsen (Næringskonsulent), Stine Akselsen (ordfører),  Irene Bøgeberg (Butikksjef), Jarle Olsen (Mekaniker), Odd Birkeland (Landbrukssjef), Harald Larsen (Rådmann) og Vytautas Gempler (Avløser).

 

Skreddernes understreket overfor Bondevennene at de har vært et positivt bidrag til bøndenes daglige drift og at de har bidratt til at landbruket står så sterkt i Laksefjord. Under kaffe og kake avdelingen ble det formidlet og diskutert utfordringer i Landbruket, samt bøndenes fremtidsvyer. Og som vanlig ble det mange avsporinger som engasjerte forsamlingen. Mens det ble spist lokalt tilbredede kanapeer og drikke.

Det ble også gitt berømmelse til Geir Wirkola og Peder Jenssen da de gjennom 15 år har levert ELITEmelk til Tine og dermed gjort seg fortjent til sølvtina. De fikk fine ord og gaver fra bondelaget og fra ordfører, Stine Akselsen, i Lebesby.

 

Kontaktperson Lise Skreddernes tlf. 41 27 87 29.