Nyheter

Fortell hele sannheten

Mange medier i dag har artikler med påstand om at bønders inntekter vokser mer enn folk flest. Fylkesleder Grete Liv Olaussen blir oppgitt over at kun halve sannheten kommer frem - for prosentregning gir ofte resultater som egner seg for tolkning.

Lydhør protest mot Staten

Med nesten 6000 bønder og andre støttespillere samlet, ble det en massiv protest mot statens tilbud i jordbruksforhandlingene.

Stor oppslutning mot Listhaug

-Dette var overveldende, og viser hvor sterkt engasjementet er blant bøndene. Listhaugs tilbud er rett og slett for dårlig, sier Grete Liv Olaussen.

Finnmarksbønder i bondetog

I dag er omkring 20 Finnmarksbønder med i bondetoget gjennom Oslo. –Frustrasjonen og oppgittheten over statens tilbud er stor blant bøndene i fylket, sier fylkesleder i Finnmark Bondelag Grete Liv Olaussen.

Statens tilbud vil stoppe nye sauebønder

Nestleder i Finnmark Bondelag, Truls Halvari tror statens nye landbrukspolitikk vil sette en effektiv stopper fra etablering av nye sauebruk i Finnmark.

Bøndene demonstrerte i Vadsø

Bønder aksjonerte i dag i Vadsø foran Statens hus.

En utvikling vil vi ikke vil ha

Det er brudd i jordbruksforhandlingene. Fylkesleder i Finnmark Bondelag sier at det var en riktig beslutning av forhandlingsutvalget.

Bondelaget går inn i forhandlinger

Jordbrukets forhandlingsutvalg har bestemt seg for å forhandle med staten om årets jordbruksoppgjør. Fylkesleder i Finnmark Bondelag sier at hun er glad for at forhandlingsutvalget har bestemt seg for dette.

Poteten Petra reiser gjennom Finnmark

4H er opptatt av at vi skal ha norsk matproduksjon i hele landet. For å markere dette og samtidig sette fokus på hvor viktig fysisk aktivitet er, arrangerer 4H et potetløp.

Tilbudet vil gi en utvikling Finnmarksjordbruket ikke kan følge

- Med dette tilbudet blir det vanskelig å øke norsk matproduksjon, og jeg frykter at det vil bli enda færre hender som produserer mat i Finnmark, sier Grete Liv Olaussen.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere