Matproduksjon i Buskerud - mangfold. muligheter og bærekraft
13. oktober arrangerer vi konferanse på Sundvolden hotell. Med mat som identitetsbygger og landbrukets bidrag i samfunnet, ønsker vi å synliggjøre matprodusenter som lokale betydningsfulle næringsaktører. Konferansen er et samarbeid mellom Fylkesmannen i Buskerud, Buskerud Fylkeskommune, Innovasjon Norge Buskerud/Vestfold, Buskerud Bonde- og småbrukarlag og Buskerud Bondelag.
Konferansen byr på mange spennende foredragsholdere og tema. Vi tar for oss landbrukets plass i det grønne skiftet, ser på mulighetene for å etablere et regionalt matsenter i Buskerud og flere bønder gir oss eksempler hvordan produsentsamarbeid kan gi økt matproduksjon og verdiskapning. Kristine Rise er markedsansvarlig i Oi! og vil fortelle om matmanifestet de har i Trødelag og trøndersk matfestival.
Hele programmet finner du her
Lenke til påmelding finner du her