Lunsjmøte i Lier

Av Sissel Waaler,
  • Tips en venn om denne siden

Det var godt oppmøte av grønt, fukt- og bærprodusenter da Lier Bondelag og Buskerud Bondelag inviterte til lunsjmøte på Lier Asvo. Bjørn Gimming 1.nestleder Norges Bondelag tok turen til Lier. Tema var jordbruksforhandlingene og mange kom med innspill på hva som må prioriteres.

Kandidater "Den selvforsynte bonden"

Buskerud Bondelag har opprettet en årlig pris til ”Den selvforsynte bonde”. Prisen skal gis til en bonde i Buskerud som har arbeidet bevisst med å øke selvforsyningsgraden på egen gård og i egen drift og som har profilert dette utad på en positiv måte.

Kandidater til Ӂrets gla`bonde

Buskerud Bondelag har hvert år de senere årene kåret en Årets gla’bonde. Dette ønsker vi å gjøre i år også. Prisen ”Årets gla’bonde” gis til den bonde i Buskerud som etter styrets mening har profilert næringen på den mest positive måten i året som har gått

Vinner av mediepris for desember

Norderhov Sogneselskap ble vinner av medieprisen for desember 2012. I forbindelse med at Regjeringa la fram ny Stortingsmelding om landbruks- og matpolitikken - Velkommen til bords hadde Sogneselskapet flott oppslag i Ringerikes Blad.

Dette skjer i Buskerud Bondelag

Tirsdag
03
mars

Styremøte Buskerud Bondelag

Oset, Golsfjellet
Mandag
16
mars

Kornkonferanse

Buskerud vgs.
Onsdag
18
mars

Årsmøte Buskerud Bondelag

Lampeland Hotell

Våre samarbeidspartnere