KrF på gårdsbesøk i Hallingdal

Stortingskandidat Jostein Rensel hadde også med seg representanter fra KrFU i Buskerud og Akershus på turen til Hallingdal. Under turen tok de seg tid til å besøke gården til Olav og Torgunn Huso og pelsdyrgården til Sigbjørn Kirkebøen.

Besøk på Huso gård

Lokallagsleder i Hemsedal, Olav Huso, tok i mot Jostein Rensel og ungdommmen fra KrFU på Huso gård hvor de både fikk omvisning og informasjon om drifra på gården. - Det er viktig for oss at politikerne kommer på besøk og ser hvordan vi driver en fjellgård i praksis, sier lokallagsleder Olav Huso.

 

Huso gård i Hemsedal

En matbut ble det også tid til

Det ble også tid til en prat med Hallingdal Økonomiservice

 

 

Besøk på pelsdyrgård

- Det er bra at politikerne tar seg tid til å komme å se hvordan en pelsdyrgård drives i praksis, sier Sigbjørn Kirkebøen. Da har de bedre forutsetninger for å kunne mene noe om dette, fortsetter han og poengterer at han er glad for de positive tilbakemeldingene han fikk når de fikk se pelsdyras levevilkår i praksis.

For oss er det ekstra viktig at ungdommen kommer ut og ser hvordan en pelsdyrgård drives, KrF-ungdommene som var på besøk var også enig i at det er bra å se ting i praksis før en gjør seg opp en mening.

Jostein Rensel på pelsdyrgården til Sigbjørn Kirkebøen

Her er gjengen som var på besøk på pelsdyrgården sammen med pelsdyrbonde Sigbjørn Kirkebøen.