Mat fra Flesberg 

Lokallagsleder Solibakke Klev kunne fortelle at de serverte mat fra Flesberg, med blant annet viltkarbonader, poteter, sylteøy, honning og saft. – Gulrøttene måtte vi «importere» fra Vestfold, legger Solibakke Klev til.

Informasjon om landbruket i kommunen

19 kommunestyremedlemmer, rådmann og 4 etatssjefer fikk også god informasjon om landbruket. Lokallagsleder kunne blant annet fortelle forsamlingen at Flesberg produserer 1.400 ton korn, 60 tonn poteter, 8 tonn sauekjøtt og 7 tonn storfekjøtt. Solibakke Klev kunne videre fortelle at klima og jordbunnsforhold gjør at Flesberg godt egnet til matproduksjon. – Det er rammevilkårene som gjør at unge nøler med å gå inn i næringa. Hva kan kommunestyret gjøre for at de unge vil satse og gå inn i næringa, avsluttet lokallagslederen og oppfordret til slutt forsamlingen til å spørre etter lokalprodusert mat.