Har du lyst til å være med og drive en gård? Nå har du sjansen!

  1. Få med deg inntil fire venner, gå inn på bondevenn.no og dann et andelslag
  2. Hjelp en bonde med å løse fem utfordringer han møter på gården fra nå og til september. Vinneren av konkurransen får selvsagt et gårdsopphold i premie!

Det ligger mye jobb bak den gode norske maten, og norsk kortreist mat har sterk støtte i befolkningen. Norges Bondelag inviterer nå alle til å bli med og drive en gård. Med denne konkurransen gir vi folk et innblikk i bondens hverdag og alt arbeidet som skal til for å kunne tilby trygg, sunn og naturlig mat som forbrukerne vil ha.

Vi håper du blir med, og at du deler på sosiale medier, slik at dine venner også kan bli med i konkurransen!

 

"Med denne konkurransen gir vi folk et innblikk i bondens hverdag og alt arbeidet som skal til for å kunne tilby trygg, sunn og naturlig mat som forbrukerne vil ha", sier Nils T. Bjørke, leder i Norges Bondelag, som legger til at norsk kortreist mat har sterk støtte blant folk flest. 

 

 

På nettsiden kan også alle som er glad i norsk mat skrive sin egen plakat. Nettsiden har også samlet en rekke fakta og statistikk om norsk matproduksjon. Samtidig kan du se bilder av bondevenner som er utnevnt av lokale bondelag over hele landet. Dette er eksempelvis personer som bidrar til å løfte frem matproduksjon og landbrukets betydning for det norske samfunnet