Nyheter

Styret besøkte Røyse Frukt- og bærpresseri

I forbindelse med styremøte i Buskerud Bondelag som ble avholdt 24.09. tok styret seg tid til å besøke Røyse Presseri på Helgelandsmoen. – Visste dere at annenhvert solbær som høstes i Norge kommer fra Røyse, spurte Cecilie Bjørnebye Jensen som informerte og viste oss rundt.

Fårefestivalen på Gol

Gol Bondelag deltok med stand på Fårefestivalen i helgen. Her fikk barna hoppe i høyet og det var salg av Bonde t-skjorter.

Grøntnæringa samlet om tørke i Vestfold

Mandag kveld var en god del produsenter og representanter fra grøntnæringa og myndigheter samlet på Gjennestad. Det ble en ærlig debatt om krisepakker, avlingsskadeordningen, hvordan ta vare på seg selv og hverandre og hvordan markedet har taklet årets ekstreme tørke og varme.

Haustmarknaden i Hemsedal

Nokon glimt frå haustmarknaden i Hemsedal. Bondelaget og Tine hadde stand med kalver og sauer. Hemsedal Bondelag satte i år fokus på ull.

Tørkemøte for grøntprodusenter på Gjennestad

Vi inviterer spesielt dere som produserer grønnsaker, potet, frukt og bær til møte om årets ekstreme tørke/varme. Mandag 17.september kl 17.30 - 21.30. Sted: Gymsalen på Gjennestad gartnerskole i Stokke.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere