Nyheter

Økouka Drammen

Det var folksomt på torgdagen på Bragernes Torg under økouka Drammen tirsdag. 200 barnehagebarn og skole-elever hadde funnet veien til torgdagen og på Buskerud Bondelag sin stand ble du utfordret til grønnsaksquiz. Bondebuttons ble delt ut som premie til alle som deltok.

Fårefestivalen på Gol

I helgen deltok Gol Bondelag på Fårefestivalen. De samarbeidet med Tine og Nortura om felles arrangement. Her kunne man prøve rodeo okse og hoppe i høyet for de minste. Det var også salg av grillmat og Tine delte ut smaksprøver på nye produkter.

Egertorget Matfestival

I helga var det duket for Egertorget Matfestival for 11. gang. Værgudene var ikke med oss første dag, men på søndag var det strålende vær og mange besøkende til Matfestivalen. Knut Storberget stod for den offisielle åpningen på lørdag.

Utsatt for flom i Buskerud?

Mange steder i fylket har vært utsatt for store mengder nedbør de siste dagene. Det kan være aktuelt for de som har vært utsatt for flomskader å søke om naturskadeerstatning og/eller avlingsskade.

Open pelsdyrgard i Hemsedal

Laurdag 5. og Sundag 6. september, vert det arrangert Open Pelsdyrgard i Hemsedal. Dette er hjå Sigbjørn Kirkebøen ved Ulsåk på laurdag, og hjå Trine E. Søderblom i Ålrust på Sundag. Begge dagar kl 12 – 15.

Møte med politikere i Lier

Lier Bondelag i samarbeid med Buskerud og Omegn Gartnerforening har gjennomført møte med de politiske partiene i Lier. På møtet gjennomgikk de utfordringer og muligheter som næringen i Lier har. Lier Bondelag la vekt på et sterkt jordvern.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere