Nyheter

Årsmøte Buskerud Bondelag

Årsmøte i Buskerud Bondelag samlet 60 personer på Tyrifjord Hotell. Fylkesleder Egil Chr. Hoen holdt en strålende tale til årsmøte. Ål Bondelag ble kåret til årets lokallag i Buskerud og Vidar Kolbjørnsgard ble kåret til ”Årest gla`bonde”.

Stinn brakke på Fossesholm

Det var stinn brakke på Fossesholm på tirsdag med over 130 personer i salen. Øvre Eiker Bondelag og Nedre Eiker landbrukslag hadde gått sammen om å invitere Lars Petter Bartnes og Ingebrigt Steen Jensen til Fossesholm.

"Bonden som byggherre"

Velkommen til et spennende møte om videre satsing på bygg og konstruksjoner i landbruket. Tema: Prosjektering, brann, konstruksjon, ansvarlig søker, byggeledelse. Arr. Norderhov Sogneselskap onsdag 11. mars kl.18:00. Sted: Roar Jørgensen AS i Hverven Atrium, Hvervenmoveien 45, 3511 Hønefoss

Tre kurskvelder i økologisk korndyrking

Gjennom tre torsdagskvelder i mars på Rosthaug vgs, avd. Buskerud, Modum, blir det gitt viktig kunnskap om økologisk korndyrking.

INTENSIVKURS OG WEBINAR ØKOLOGISK KORNPRODUKSJON

Har du lyst til å legge om drifta til økologisk, men føler deg ”litt grønn”? Delta på intensivkurs! Kurset er ment som et tilbud til nybegynnere i økologisk drift og til dem som vurderer omlegging. Kursleder er landbruksrådgiver Silja Valand fra Norsk landbruskrådgiving Østafjells.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere