Nyheter

Jordbruksforhandlinger og regionreformen på regionmøte på Gol

Onsdag var bønder fra Hallingdal og Numedal samlet til regionmøte på Gol, nærmere 20 hadde tatt turen til Frøysokstugu. Knut Arne Gurigaard fra regionrådet i Hallingdal var invitert til å snakke om Hallingdal og Viken. – Når Buskerud går inn i Viken må vi få 1,2 millioner innbyggere til å heie på oss i fjellregionen i Buskerud, sa Gurigaard til regionmøtet.

Kornmøte 14.mars

Buskerud Bondelag gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer kornmøte 14.mars kl. 16.00 - 21.00 på Tyrifjord Hotell. Tema: Redusert risiko i kornproduksjonen, gjødsel og kalk i åker og eng, gjødselvareforskriften, kornet i jordbruksavtalen og landbruket i nåtid og framtiden. Påmelding innen 11.mars til eldor.bjerke@bondelaget.no eller sms til 90115412 Ingen deltakeravgift.

Regionmøter

Buskerud Bondelag er i gang med regionmøtene med tema jordbruksforhandlingene. I går var det møte i Lier med 30 deltakere. Lokallagene i nedre Buskerud var godt representert og fra fylkesstyret deltok Egil Hoen og Ole Hans Unelsrød.

Mattilsynet i møte med bonden

Buskerud Bondelag og Mattilsynet arrangerer sammen møtene «Mattilsynet i møte med bonden» på Felleskjøpet Gol 5.februar og Fossesholm Herregård, Vestfossen 7.februar. Møtene er åpne og det er ingen påmelding. Enkel servering.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere