I strålende solskinn fikk folk oppleve det flotte gårdsanlegget utti Hafella. Og dagen var spekket med aktiviteter og masse muligheter for å sette seg nedpå med en matbit. Ungene koste seg med traktorløype og kos med et bredt spekter med dyr. De eneste innlånte dyra var mink, geiter, to ponnier, gammel norsk spælsau og afrikanske smågeiter. Ellers hørte alle dyra gården til. Og de er det ikke få av. Sauen "Fyllik" spankulerte blant gjestene ikledd sitt røde cowboysjerf. Og hunden Jackie hadde det travelt med å hilse på alle.

 

Andeungene fikk mange bad, mer eller mindre frivillig. Hanen passet på sine høner. Grisen sovnet av all ståheien. Påfugl, kaniner. Smådyra hører til i gårdens Inn på Tunet-avdeling.

Geno sto for kalvemønstring, og ni unger mønstret sine kalver. Her intervjues Simen Ranøien fra Hoston. Har du trent mye med kalven din i sommer? "Jepp!", svarte unge Ranøien :-)

Axel Hoston hadde også trent kalven sin mye og viste hvem som var sjefen i ekvipasjen.

Melkeorgankasting - her presteres et kast på hele 12 meter, noe som ble regnet som langt.

Kyrne tok uanfektet turen innom melkeroboten.

Hopp i høyet var veldig populært. Det samme var ponnyridninga.

Kårkaillan på snekkerloftet var veldig fornøyde.

TUSEN TAKK til Landbrukslaget Nord, Orkdal Bondelag og vertskapet Kari og John Øystein Gjønnes for en kjempeflott innsats med Åpen Gård!

Og kyllingklekkinga - det kom ut en kylling til slutt.