Tusen takk til vertskapet Fiola Folkedal Storrø (bildet)og Nils Olav Storrø (rundt omkring og fikset noe) for at de stilte med gården sin. Tusen takk til Adelina Storrø, Emelie Storrø og Sandra Broen som dro det hele i gang gjennom sitt 4H-prosjekt. Tusen takk til Budal Bondelag og Støren og Singsås Bondelag som ble med på prosjektet og stilte med mannskap i fjøs, kafe og parkering, til fuglekassesnekkering og meierispannkasting og kjempetrivelig traktortaxi fra parkeringsplassen. Tusen takk til Budal 4H for ponnyriding, natursti, smådyr, hesteskyss og trivelig velkomst. Tusen takk til Økotech Støren, Eiksenteret Støren og Soknedal Innkjøpslag for flotte trøtraktorer. Tusen takk til Nortura, TINE og Rørosmat for hjelp og sponsing av premier. Tusen takk til Arnt Joar Røttum og Ole Aleksander Storli for plasterberedskap (Budal Røde Kors). Hele fem kalver fikk navnet sitt denne dagen. Ekstrapremie til navneforslaget Rosenkål:-)Familien Lygre fra Rennebu tok turen til Åpen Gård i Budalen. Her er traktortaxien fra parkeringsplassen:-)

Trivsel i gårdstunet:-)Trivsel i fjøset:-)Lovlig tagging på fjøsveggen:-)Potetopptaking - mange tok grevet fatt og tok opp poteter:-)Fuglekassesnekkering var veldig populært!Deilig sommer å være utegris i! og Krølle og Nøffe eller var det Nøff eller... de gjør nytta si med å rote i jorda og spise røttene til ugraset og annet gras:-)Ponnyridinga var den helt klart mest populære aktiviteten!Trivsel på kafé i redskapshuset.Herlig dugnadsgjeng - en kjempeinnsats er lagt ned for Åpen Gård i Budalen:-)

Les om Åpen Gård i Trønderbladet

Nye sjanser for å oppleve Åpen Gård har du søndag 21. september i Meldal hos Karin og Ree, og lørdag 27. september på Øya vgs der bondelagene i Melhus inviterer til Åpen Gård og aktiviteter.

 

Tekst og foto: Berit J Sølberg, Sør-Trøndelag Bondelag