Åpen Gård på Skage i Namdalen

  • Tips en venn om denne siden

Førstkommende søndag arrangeres det Åpen Gård på gården Myrmo hos Vidar Espenes.

Hovedproduksjonen på gården er ammeku, men denne dagen kan du også se gris, sau, høner, kaniner og hester. Det blir muligheter for ridning for de som ønsker det. Overhalla Bondelag selger pølser med brød, samt at du kan få kjøpt vafler og kaffe. Skogeierlaget koker ekte bålkaffe. Det vil bli konkurranser og aktiviteter for store og små. Nortura stiller med ei spekeskinke som du kan tippe vekta på, den som kommer nærmest får ta med seg skinka hjem. TINE stiller med smaksprøver. Det vil bli mulighet til å studere nytt og moderne utstyr på ei maskinutstilling.
Salg av Bonde- t-skjorter.

Tidspunkt:  kl 12 - 16

Åpen Gård Lierne Bondelag

Åpen Gård på Lierne

August er tid for åpne gårder landet rundt. Helgas tilstelning ved Lierne Bondelag hadde et variert program for store og små.

.

Åpen Gård

Namsskogan og Røyrvik Bondelag og Nærøy Bondelag er først ute med å arrangere Åpen Gård. Lørdag 20. mai ønsker de å gi folk gode opplevelser og spre kunnskap om norsk landbruk.

a

Åpen Gård på Marienborg

Tradisjontro så arrangerer Nesset Bondelag Åpen Gård. 8. september inviteres store og små til en trivelig dag på Marienborg.

a

Åpen Gård i Overhalla

Nå nærmer det seg sommerens vakreste eventyr, der landbruket viser seg fra sin beste side, nemmelig Åpen Gård. Og først ut er Overhalla Bondelag.

Åpen Gård Jøa

Tyvstart på Åpen Gård på Jøa

Fosnes Bondelag inviterte til Åpen Gård 30. juli på Moen Gård på Jøa. Lokallagsleder Svenn Ove Fosseng og Lena Kildahl var først ut i å arrangere Åpen Gård i dette lokallaget.

Åpen gård

Velkommen til Åpen Gård 2011

Søndag 21. august kan du, i Nord-Trøndelag, besøke gårdene Sakshaug Berg på Inderøy, Holand i Foldereid, Valberg Slektsgård på Frosta og Solnes Gård i Stod nord for Steinkjer.

Åpen gård

Åpen Gård i Nord-Trøndelag

I Nord-Trøndelag arrangerer lokale bondelag Åpen Gård hele 7 steder! Fosnes Bondelag arrangerte Åpen Gård lørdag 30. juli. De andre åpne gårdene finner du i disse kommunene: Foldereid, Frosta, Inderøy, Nesset, Overhalla og Stod.

Våre samarbeidspartnere