Åpen Gård på Marienborg

  • Tips en venn om denne siden

Tradisjontro så arrangerer Nesset Bondelag Åpen Gård. 8. september inviteres store og små til en trivelig dag på Marienborg.

Bondelaget vil gjennom Åpen Gård gi folk opplevelser og spre kunnskap om landbruk.

Åpen Gård arrangeres også i år til Tone og John Bakken på Marienborg. De driver med melkeproduksjon i båsfjøs og korn/erterproduksjon.

Det blir aktiviteter for store og små, med trøtraktorer, fuglekassebygging, husdyr, natursti og høyhopping. Det blir salg av kaffe og lapper. Du kan også kjøpe med deg grønnsaker og poteter hjem.

Åpen Gård på Marienborg åpen kl 11 og holder på til kl 15. Velkommen!
 

 

Åpen Gård Lierne Bondelag

Åpen Gård på Lierne

August er tid for åpne gårder landet rundt. Helgas tilstelning ved Lierne Bondelag hadde et variert program for store og små.

.

Åpen Gård

Namsskogan og Røyrvik Bondelag og Nærøy Bondelag er først ute med å arrangere Åpen Gård. Lørdag 20. mai ønsker de å gi folk gode opplevelser og spre kunnskap om norsk landbruk.

a

Åpen Gård i Overhalla

Nå nærmer det seg sommerens vakreste eventyr, der landbruket viser seg fra sin beste side, nemmelig Åpen Gård. Og først ut er Overhalla Bondelag.

Åpen Gård Jøa

Tyvstart på Åpen Gård på Jøa

Fosnes Bondelag inviterte til Åpen Gård 30. juli på Moen Gård på Jøa. Lokallagsleder Svenn Ove Fosseng og Lena Kildahl var først ut i å arrangere Åpen Gård i dette lokallaget.

Åpen gård

Velkommen til Åpen Gård 2011

Søndag 21. august kan du, i Nord-Trøndelag, besøke gårdene Sakshaug Berg på Inderøy, Holand i Foldereid, Valberg Slektsgård på Frosta og Solnes Gård i Stod nord for Steinkjer.

Åpen gård

Åpen Gård i Nord-Trøndelag

I Nord-Trøndelag arrangerer lokale bondelag Åpen Gård hele 7 steder! Fosnes Bondelag arrangerte Åpen Gård lørdag 30. juli. De andre åpne gårdene finner du i disse kommunene: Foldereid, Frosta, Inderøy, Nesset, Overhalla og Stod.

Våre samarbeidspartnere