Åpen Gård i Overhalla

  • Tips en venn om denne siden

Nå nærmer det seg sommerens vakreste eventyr, der landbruket viser seg fra sin beste side, nemmelig Åpen Gård. Og først ut er Overhalla Bondelag.

Gunnar og Berit Brattberg inviterer til Åpen Gård hjemme hos seg, på gården Hunn Vestre på Skage. Søndag 28. juli, i beste ferietid, kan du besøke sommerens første Åpen Gård-arrangement i Nord-Trøndelag. Datoen er valgt med tanke på jordbærsesongen, for her blir det salg av kortreiste jordbær med fløte på. I tillegg blir det mulig å kjøpe både kaffe og vaffel og det skal grilles.

På Hunn Vestre er fjøset fylt med slaktegris, i tillegg får du se både sauer og kalver. Vertsfolket sørger for omvisning i trønderlåna, med litt historie om den og det som har foregått der.

For barna blir det hopping i høyet, tråtraktorer, natursti. m.m. Så ta med hele familen på et trivelig gårdsbesøk!

Sted: Hunn Vestre, Skage

Tidspunkt: Søndag 28. juli kl 12 til 16

 

Åpen Gård Lierne Bondelag

Åpen Gård på Lierne

August er tid for åpne gårder landet rundt. Helgas tilstelning ved Lierne Bondelag hadde et variert program for store og små.

.

Åpen Gård

Namsskogan og Røyrvik Bondelag og Nærøy Bondelag er først ute med å arrangere Åpen Gård. Lørdag 20. mai ønsker de å gi folk gode opplevelser og spre kunnskap om norsk landbruk.

a

Åpen Gård på Marienborg

Tradisjontro så arrangerer Nesset Bondelag Åpen Gård. 8. september inviteres store og små til en trivelig dag på Marienborg.

Åpen Gård Jøa

Tyvstart på Åpen Gård på Jøa

Fosnes Bondelag inviterte til Åpen Gård 30. juli på Moen Gård på Jøa. Lokallagsleder Svenn Ove Fosseng og Lena Kildahl var først ut i å arrangere Åpen Gård i dette lokallaget.

Åpen gård

Velkommen til Åpen Gård 2011

Søndag 21. august kan du, i Nord-Trøndelag, besøke gårdene Sakshaug Berg på Inderøy, Holand i Foldereid, Valberg Slektsgård på Frosta og Solnes Gård i Stod nord for Steinkjer.

Åpen gård

Åpen Gård i Nord-Trøndelag

I Nord-Trøndelag arrangerer lokale bondelag Åpen Gård hele 7 steder! Fosnes Bondelag arrangerte Åpen Gård lørdag 30. juli. De andre åpne gårdene finner du i disse kommunene: Foldereid, Frosta, Inderøy, Nesset, Overhalla og Stod.

Våre samarbeidspartnere