Bondetrim

  • Tips en venn om denne siden

De fredagene det ikke er bondekafe, blir det bondetrim i regi av Alvdal Bondelag og Alvdal Friskliv.

Bondeyrket er et fysisk krevende yrke og det er derfor en stor fordel å være i god fysisk form.  Med trening kan man unngå skader og få en lettere hverdag. Derfor vil vi nå oppfordre alle bønder i Alvdal til å bli med på bondetrim på Alvdal Friskliv!

Trimmen vil bestå av litt spinning og deretter styrketrening med spesifikke øvelser for oss bønder. Alt du trenger er joggesko, lette klær og ei flaske med vann.

Bondetrimmen vil forgå hver fredag fra kl. 10.15 – 11.15, unntatt de fredagene det er bondekafè. Treninga er gratis for bondelagets medlemmer og koster 50 kroner per gang for bønder uten  medlemsskap i Alvdal Bondelag. Det er ingen påmelding. Det er bare å møte opp!

Oppstart blir fredag 24. januar.

Grip sjansen, bli med, kom i form og ha det artig sammen med kolleger!

Alvdal Bondelag på spinning, Alvdal Friskliv 2014

Ivrige gardbrukere på spinning

Fredag 24. januar var første trim-økt i prøveprosjektet i regi av Alvdal Bondelag og Alvdal Friskliv. Det møtte opp ni forventningsfulle gardbrukere som fikk svært variert muskeltrim.

Ola Grindvold

Høstens bondekafèer i gang

Fredag 18. oktober ble høsten første bondekafè holdt og fredag 8. november er neste samling. Deretter vil det bli månedlige arrangement til og med april.

Alvdøler på vårtur til Blæstad

Mandagsmorgenen 15. april dro 15 forventningsfulle, landbruksinteresserte alvdøler med minibuss sørover til Blæstad. Deretter ble det en tur innom Løiten Brænneri og forestillinga "En Akevisitt".

Bruksutbygging tema på bondekafè

Planlegging og bruksutbygging for tradisjonelt landbruk var tema på bondekafèen på Storsteigen fredag 12. april. Ylva Sneltvedt fra landbrukskontoret hadde foredrag om temaet.

Vårtur med Alvdal Bondelag

Alvdal Bondelag har den glede å invitere til busstur til Blæstad mandag 15. april. Det blir også besøk på Løiten Brænderi for å sjå forestillingen "En akevisitt".

Jo Agnar Hansen ny leder i Alvdal Bondelag

På ekstraordinært årsmøte i Alvdal Bondelag tirsdag 15. januar ble Jo Agnar Hansen valgt til leder. Valgkomiteen lyktes etter to arbeidskrevende uker å finne ny lederkandidat.

Ekstraordinært årsmøte

Det avholdes ekstraordinært årsmøte i Alvdal Bondelag tirsdag 15. januar 2013 kl. 19.30 på Storsteigen.

Årsmøte i Alvdal Bondelag

Årsmøtet i Alvdal Bondelag vart avholdt tirsdag 13. november på Storsteigen. Arne Johan Bergebakken hadde sagt fra seg gjenvalg, men valgkomiteen hadde ikke klart å skaffe ny kandidat til ledervervet.

Dette skjer i Hedmark Bondelag

Fredag
21
September

Midt i matfatet

Vikingskipet, Hamar

Våre samarbeidspartnere