Bondeaksjon i Alvdal i påskeuka

  • Tips en venn om denne siden

Økning i matproduksjonen i Norge er viktig for å opprettholde sjølforsyninga fordi innbyggertalet er i vekst. Alvdal Bondelag vil markere dette tirsdagen i påskeuka.

For å opprettholde sjølforsyninga til et økende antall innbyggere i Norge, må vi produsere mer mat og ta vare på den matjorda vi har. I forbindelse med påska, markerer bondelag dette behovet over hele landet. Alvdal Bondelag vil dele ut eggkartonger med litt innhold til politikere, bygdefolk og påsketurister og informere om viktigheten av å øke matproduksjonen i Norge. Aksjonen i Alvdal foregår tirsdag 3. april i stasjonshaven kl. 10-12. Styret håper at mange medlemmer stikker innom for en liten prat. Det blir kaffe på bålpanna og muligheter for å komme med innspill til styret.

 

PÅSKEKAFÈ

Alvdal Bygdekvinnelag arrangerer påskekafè samme dag, tirsdag 3. april kl. 10-14 på kommunehuset. Vi oppfordrer om å ta en tur dit å nyte lokalprodusert mat. Bondelagsstyret vil reklamere for tiltaket blant turister og lokalbefolkning vi treffer under aksjonen. Les mer.

Alvdal Bondelag på spinning, Alvdal Friskliv 2014

Ivrige gardbrukere på spinning

Fredag 24. januar var første trim-økt i prøveprosjektet i regi av Alvdal Bondelag og Alvdal Friskliv. Det møtte opp ni forventningsfulle gardbrukere som fikk svært variert muskeltrim.

Spinning Alvdal Bondelag

Bondetrim

De fredagene det ikke er bondekafe, blir det bondetrim i regi av Alvdal Bondelag og Alvdal Friskliv.

Ola Grindvold

Høstens bondekafèer i gang

Fredag 18. oktober ble høsten første bondekafè holdt og fredag 8. november er neste samling. Deretter vil det bli månedlige arrangement til og med april.

Alvdøler på vårtur til Blæstad

Mandagsmorgenen 15. april dro 15 forventningsfulle, landbruksinteresserte alvdøler med minibuss sørover til Blæstad. Deretter ble det en tur innom Løiten Brænneri og forestillinga "En Akevisitt".

Bruksutbygging tema på bondekafè

Planlegging og bruksutbygging for tradisjonelt landbruk var tema på bondekafèen på Storsteigen fredag 12. april. Ylva Sneltvedt fra landbrukskontoret hadde foredrag om temaet.

Vårtur med Alvdal Bondelag

Alvdal Bondelag har den glede å invitere til busstur til Blæstad mandag 15. april. Det blir også besøk på Løiten Brænderi for å sjå forestillingen "En akevisitt".

Jo Agnar Hansen ny leder i Alvdal Bondelag

På ekstraordinært årsmøte i Alvdal Bondelag tirsdag 15. januar ble Jo Agnar Hansen valgt til leder. Valgkomiteen lyktes etter to arbeidskrevende uker å finne ny lederkandidat.

Ekstraordinært årsmøte

Det avholdes ekstraordinært årsmøte i Alvdal Bondelag tirsdag 15. januar 2013 kl. 19.30 på Storsteigen.

Dette skjer i Hedmark Bondelag

Fredag
21
September

Midt i matfatet

Vikingskipet, Hamar

Våre samarbeidspartnere